Aquapark Felixarium

Întinsă pe aproximativ 47.000 mp, clădirea este cea mai spectaculoasă din Băile Felix. Complexul impune încă de la intrare. Lumina reflectată în pereţii de sticlă, spoturile bine amplasate şi un fundal muzical cu Frank Sinatra ori Vivaldi dau oaspetelui senzaţia că a păşit într-un hotel dintr-o capitală europeană.

Lotus Therm este compus din 4 părţi, cea hotelieră, baza de tratament ultramodernă, zona de agrement (aquaparkul Felixarium), plus parcarea cu 210 locuri.

Având o capacitate de 262 locuri de cazare, în 180 camere (79 camere single, 37 duble, 3 pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente, 8 suite şi 6 apartamente speciale - VIP, Honeymoon, Gold, Blue), plus 3 săli de conferinţe, complexul este descris de proprietari ca fiind "cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a ţării".

Dintre toate, zona aquapark-ului, denumit Felixarium, pare cea mai atractivă pentru publicul larg. Având 14 bazine interioare şi exterioare, cu apă termală şi apă normală recirculată, aquapark-ul se adresează atât oaspeţilor din hotel, cât şi "outsiderilor" care vor să îşi petreacă weekend-urile la relaxare. Bazine cu bule, pentru cei care iubesc hidromasajul, jacuzzi, "ciupercuţe" cu apă, peşteri, cascade şi tobogane se asortează frumos cu plantele exotice, inclusiv palmieri, care colorează peisajul.

Inedită este şi "cascada" care se prelinge pe unul dintre geamurile barului de zi, dar "atracţia principală", cum spun proprietarii, este cupola retractabilă, care vara lasă cerul liber, iar iarna închide incinta. Tot în această zonă sunt sectoare pentru luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley şi centrul Gold SPA, cu trei tipuri de saună, uscată, umedă sau cu infraroşu, şi chiar cameră de gheaţă.

 

Sursa: http://www.ebihoreanul.ro

Aquapark Felixarium