Strand Apollo

Pensiunea Aroma se află la câteva minute distanță de Ștrand Apollo Baile Felix. Acesta este deschis tot anul, indiferent de anotimp. Ștrand Apollo Baile Felix este cel mai modern complex acvatic termal din vestul țării, fiind complet renovat și oferind 10 bazine care fac deliciul turiștilor de pretutindeni.

Ștrand Apollo Baile Felix vă oferă posibilitatea de a profita de efectele benefice ale apei termale. În timpul sezonului cald, la ștrand Apollo Baile Felix există program de animație la piscină – aquagym, aquazumba, jocuri și activități pentru copii.

Pe lângă acestea ștrand Apollo Baile Felix mai organizează diferite concursuri de volei, fotbal și spuma party – petreceri cu spumă.

Pentru participarea la acestea trebuie doar sa fiți prezenți în ștrand Apollo Baile Felix. Un crainic anuntă de obicei orarul evenimentelor și se asigura că cei interesați știu exact ce trebuie să facă pentru a se înscrie. Puteți găsi pe internet poze cu ștrand Apollo Baile Felix, cu bazinele și evenimentele pe care le organizează.

Va așteptăm pentru un sejur deosebit în cadrul stațiunii Baile Felix unde, indiferent de anotimp, vă puteți relaxa cu o baie termală la Strand Apollo Baile Felix.

Strand Apollo